welcolittle one! (1)

“Voordat ik kinderen heb gekregen was mijn buik mooi strak, moet je nu eens zien, ik lijk nog steeds 3 maanden zwanger.’’’

Je bent moeder van een prachtig gezin, je hebt een uitdagende baan en een druk sociaal leven. Voor de buitenwereld heb je het goed voor elkaar maar dat is niet zo!

Je baalt enorm van je dikke uit gelubberde slappe buik.

 • Hangen er bij jou ook leuke jurkjes in de kast die je niet meer draagt?
 • Ga jij op vakantie ook liever niet meer naar het zwembad omdat je je schaamt voor je buik?
 • Ben jij ook zo gefrustreerd omdat je die zwangerschapskilo’s maar niet kwijt raakt?
 • Baal jij omdat je steeds de vraag krijgt wanneer de kleine komt?

Om je heen zie je  alleen maar moeders die zonder moeite hun oude figuur weer hebben en bruisen van energie. Jij wilt dit ook, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken?

Misschien heb je het al geprobeerd maar is het niet gelukt omdat je:

 • Je bang bent dat je het allemaal nog erger maakt.
 • Het niet vol kunt houden omdat het programma te intensief is.
 • Je afhaakt omdat je het te druk hebt
 • Niet weet hoe je moet beginnen, wat goed is voor je lijf.
 • Je onzeker bent over je lijf
 • Je te weinig energie hebt

“Een gelukkige en stralende moeder kan zoveel meer geven aan haar gezin en carrière. Gun jezelf een lijf waar je weer lekker in voelt”

Uit ervaring weet ik hoe moeilijk het is om is weer grip te krijgen op je lichaam. Je wordt overspoeld door alles, je moet zoveel doen en zet jezelf vaak op de laatste plaats. Daarom heb ik een speciaal programma ontwikkeld om jou te helpen. Door de zwangerschappen is je lichaam veranderd. Je buikspieren zijn beschadigd, je het bindweefsel tussen je rechte buikspieren is uitgerekt (vergelijkbaar met een uitgelubbert truitje) of te wel een diastis recti. Is je buik erg uitgerekt tijdens de bevalling dan hersteld dit niet vanzelf.

In het blij met buik programma ga je samen met mij aan de slag om je buikspieren te herstellen en te versterken zodat je weer kunt gaan sporten zoals je gewend bent.

Herstel van je bindweefsel is ook belangrijk, zodat je uitgelubberde truitje ook weer strakker en sterker wordt. Hoe je dat met doen leer je ook in dit programma.

Met als eindresultaat dat:

 • je deze zomer weer trots in je bikini over het strand loopt.
 • je post partum klachten verdwijnen en dat betekent dat je weer lekker kunt sporten en je werk weer gewoon kunt doen
 • Je voelt je weer sexy, waardoor de relatie met je partner weer een nieuwe boost geeft.

Denk je eens in wat het zal doen met je zelfvertrouwen? Eindelijk weer grip op je leven. Als je lijf weer goed functioneert kun je weer echt genieten van je gezin. Je kinderen tegen je zeggen dat je de liefste en leukste moeder van de wereld bent

Wat heerlijk zou het zijn als je weer in je mooiste jurk, opgetut, stralend met je lief uit eten kunt gaan. Je kan niet wachten om een oppas te gaan regelen.

Je kiest voor een carrière die het beste past bij je huidige levensfase.

Wat kun je verwachten? 

 • Ik ben een 12 weken jouw coach en trainer, ik help je door de moeilijke momenten heen en ik zorg ervoor dat je de trainingen doet die effectief zijn voor jou. In die 12 weken gaan we elke week samen trainen en is er ook tijd voor een goed gesprek. Zodat je na 3 maanden weer voldoende vertrouwen hebt in je lijf om weer op je oude niveau te sporten.
 • Samen kijken wat jij nodig hebt om je buik en bindweefsel te herstellen. Je krijgt oefeningen, voedings- en lijfstijl adviezen die precies op jouw behoeften zijn afgestemd.
 • Je wordt lid van de online optima mama netwerk.

Investering 260 euro  per maand voor 3 maanden

Betaal je ineens dan krijg je 89 euro korting.

Als bonus mag je 12 weken lang gratis meedoen met de femmefit-bootcamp trainingen.

Het is ook mogelijk om dit programma met samen met je vriendin te d0en, niet alleen goedkoper maar ook leuker.

Je betaald dan maar 140 euro per persoon per maand voor 3 maanden. Betaal je ineens dan krijg je 49 euro korting.

 

 

Wat zeggen andere deelneemsters

‘’Al na 3 sessies merkte ik dat mijn buikspieren en benen sterker zijn en mijn conditie is verbeterd. Claudy heeft mij geholpen om mijn doelen zo te formuleren dat ik echt aan de slag ben gegaan en het vol hou. Ze kijkt samen met jou hoe je het beste je trainingsmomenten kan kiezen. Zodat ik mij niet meer schuldig voel.’ Anne Duijs

‘’Na de bevalling van mijn 2e kindje kon ik door mijn diastase niet meer op een normale manier bewegen. Spelen met mijn kinderen op de grond wat ik het liefste doe dat kon ik tot mijn grote verdriet niet. De enige optie voor mij was opereren maar dat wilde ik echt niet. Gelukkig stuurde mijn verloskundige me door naar Claudy. Na een half jaar kon ik alles weer. Ik heb het zelfs aangedurfd om nogmaals zwanger te worden en ik ben inmiddels bevallen en mijn diastase is al bijna hersteld.’’   Ilona 

‘’Na 3 maanden trainen voel ik echt ik ben niet meer buiten adem als ik achter mijn kinderen aan ren.’’ Tamara 

‘’Ik ben zo blij dat mijn vriendin me de tip heeft gegeven om Claudy te vragen mij te helpen. Na de geboorte van mijn vierde kindje bleef ik last houden van een slappe en pijnlijke buik.  Dankzij het programma van Claudy kan ik mijn dochtertje weer pijnvrij uit het bedje tillen. ‘’ Karin

‘’Na de bevalling van mijn tweede zoontje, was mijn buik een puinhoop. Ik kon mijn kindje niet op schoot nemen omdat ik bang was dat ie tegen mijn buik trapte. Dat deed zo’n pijn ik was radeloos. Maar dankzij het programma van Claudy zijn mijn buikspieren geheeld en is mijn buik een stuk strakker. Ik blijf nog even bij Claudy om ook die laatste zwangerschapskilo’s kwijt te raken.’’ Grace

Claudy heeft mij geleerd dat als je tegen een iets aan loopt de je niet kunt veranderen er altijd een mogelijkheid is om er omheen te gaan zodat je toch in actie blijft en op een andere manier toch je doel kunt halen. Vroeger zou ik die gevallen afhaken en me schuldig voelen”  Natasja.

Wie is Claudy ?

Ik ben moeder van drie kids, mijn eerste zwangerschap was van een tweeling en ik had een enorme buik en woog ik meer dan 100 kilo. Ik was in volledige shock. Ook na mijn bevalling bleef mijn buik bol. Het was alsof ik nog steeds zwanger was.

Mijn buikspieren waren flink beschadigd en er zat een gat in van meer dan 2 cm (dit wordt ook wel een diastastis recti genoemd). Ik ben op zoek gegaan naar de juiste manier van trainen en heb een trainingsmethode ontwikkeld die er voor zorgt dat je diastase weer sluit.

Wil jij graag profiteren van mijn kennis en toewijding meld je dan aan voor het blij met mijn buik programma

Heb je vragen?

Vragen staat vrij. Mail me: claudy@femvital.nl

 

Wanneer kan ik starten?

Je kunt op elk moment starten. Als je aanmeld dan plannen we de eerste bijeenkomst. Daarna plannen we ook direct de rest van de bijeenkomsten. Dit kan bij jou thuis, in het bos of op de sportschool zijn.

Wat gebeurt er 3 maanden?

Na een 3 maanden stopt het programma. Je blijft dan gratis nog half jaar lang lid van het optima mama community.

Is dit programma alleen geschikt voor pas bevallen moeders?

Nee dit programma is geschikt voor alle moeders, ook die al lang geleden bevallen zijn maar nog steeds ontevreden zijn over hun buik en het teveel aan kilo’s veroorzaakt door de de zwangerschap

Wat maakt dit programma anders dan de programma’s bij de sportschool?

Dit programma is geen snelle oplossing voor jou probleem. We gaan stap voor stap aan de slag en we gaan pas verder als jij er klaar voor bent. Als er onverhoopt iets gebeurt waardoor je niet in staat bent om te trainen dan houden we daar rekening mee. Het wordt precies afgestemd op de tijd en energie die jij op dit moment hebt. Zodat je ontspannen kan werken aan je doelen.

Wordt het vergoed door de zorgverzekeraar?

Nee dit traject wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Misschien is je werkgever bereid om een deel te vergoeden. Heb je een eigen bedrijf dan kun deze kosten aftrekken van de belastingdienst.

Ik vind het heel moeilijk om zoveel geld aan mezelf uit te geven?

Dat snap ik helemaal. Zelf heb ik daar ook altijd heel veel moeite mee gehad. Twijfel of je zoveel geld wel voor jezelf mag uitgeven, schuldgevoelens en angst of het wel gaat opleveren wat je er van verwacht, je moet nu echt gaan presteren. Dat is heel normaal. Maar realiseer dat de kans groter is dat je het resultaat gaat halen als je een forse financiële investering doet.  Je wilt namelijk resultaat zien van je investering. Sinds ik geld investeer in mijn persoonlijk geluk ben ik een betere moeder, doe ik werk waar ik blij van wordt en is mijn relatie met mijn vriend nog nooit zo fijn geweest. Mijn vraag aan jou is: wat levert het op als jij je weer lekker voelt in je lijf, sterk bent en vol zelfvertrouwen in het leven staat? Is dat de investering waard? Heb jij voldoende vertrouwen dat het jou gaat lukken? Ik denk het wel! Ik heb vertrouwen dat het jou gaat lukken!

Ik heb interesse, maar wil eerst een gesprek, wat moet ik nu doen?

Klik op de onderstaande knop en vraag een persoonlijk gesprek met mij aan. Ik help je graag met om tot een juiste beslissing te komen.