Voor drukke ambitieuze moeders die afscheid willen nemen van hun slappe en uitgebluste lijf en zich weer fit, sterk en sexy willen voelen.

 

Je lijf is veranderd, je buik is slap, je conditie is weg en je bent nog niet op je oude gewicht. Je wilt er graag iets aan doen maar je hebt weinig energie en geeft vaak prioriteiten aan andere dingen in je leven.  Maar je wilt wel graag weer een lijf waar jij je prettig in voelt, dat weer voldoende energie heeft om leuke dingen te doen met je gezin en vriendinnen.  Dat niet alleen je wilt er ook echt van genieten, zonder dat drukke hoofd dat zegt dat je nog van alles moet doen.Hoe pak je dat aan? Hoe houd je het vol? Waar start je? Wat moet je doen?

 

Zou jij dit willen weten?

 

Meldt je dan aan voor een gratis lijfscan.  In dit persoonlijke gesprek van 30 minuten gaan we op onderzoek waarom het jou niet lukt om dat slappe en uitgebluste lijf aan te pakken en weer strak, fit en energiek te worden.

We kijken samen waar je nu staat. Ik stel vast wat jij nodig hebt om je oude lijf terug te krijgen en jij ontvangt concrete en praktische inzichten. Ik kan met het gesprek vaststellen of ik je verder kan helpen.

Ik reserveer iedere week enkele gratis plaatsen voor een de gratis lijfscan speciaal voor vrouwen die willen investeren in hun lijf. Deze scan heeft een waarde van 70 euro.

 

Wil jij hier voor in aanmerking komen klik dan op onderstaande knop:

De lijfscan is alleen bedoeld voor vrouwen die serieus stappen willen zetten. Als wordt geselecteerd voor de gratis sessie dan ontvang je een uitnodiging om een afspraak te plannen.