melissa-askew-642466-unsplash

Als ik mijn doelen in 2019 wil gaan halen dan heb ik echt een stok achter de deur nodig

Wil jij in 2019 eindelijk het niet alleen bij voornemens houden maar ook echt je doelen gaan halen?
Weet je van jezelf dat je een stok achter de deur nodig hebt omdat het anders niet lukt?
Wil je je weer lekker in je lijf voelen?
Wil je nu echt afscheid nemen van die zwangerschapskilo’s?
Wil je weer 5 km rennen?

Femvital wil je graag helpen. Zij weet als geen ander hoe moeilijk het is om alles in je eentje je te doen. Daarom heeft zij een uniek netwerk opgericht, waarin we elkaar gaan helpen om niet alleen de doelen te bepalen, maar we helpen elkaar ook op weg door elkaar een spiegel voor te houden en te bedenken welke stappen jij nodig hebt om je doelen te bereiken. Samen zorgen we ervoor dat jij in actie blijft en de focus behoudt.

Wat kun je verwachten als je lid wordt van het optima mama mastermind?

Een jaar lang, kun je elke 6 weken deelnemen aan live bijeenkomst, de optima mama rond de keukentafel bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten behandelen we verschillende thema’s die jou helpen je doelen te behalen. We delen onze ervaringen en gaan met nieuwe inzichten naar huis en je blijft daardoor in de actie modus.

Daarnaast wordt je ook lid van een online optima mamma community.  Hier kun je al je vragen stellen en plaats ik inspiratie video’s. En elke maand zet ik een nieuwe trainingsvideo online.

Praktische informatie en aanmelden

Wil jij lid worden van het netwerk? Of heb je nog vragen? Stuur me dan een mail met je telefoonnummer. Je kunt me bereiken op: claudy@femvital.nl. Dan neem ik contact met je op.

De investering is 199 euro per jaar

 

Garantie

Ben je om wat voor reden dan ook niet tevreden over het programma? Geen nood. Trek aan de bel en we gaan samen op zoek naar een oplossing. Daar komen we altijd uit en natuurlijk krijg je dan (een deel van) het geld terug.

Aarzel je nog?

Heb je nog vragen of twijfels? Bedenk dan het volgende?

Wat levert het je op je wel mee doet? Hoe vaak ben je al begonnen met lijnen? Hoeveel geef je uit aan een sportschool waar je bijna nooit naar toe gaat? Hoeveel geld geef jij onnodig uit aan voedingssuplementen? Hoeveel tijd, energie bespaar jij op angst en twijfels? Wat betekent dit voor je carriere? Wat betekent dit voor je gezin?

Wat kost het als je niet meedoet? Hoelang blijf je nog in je eentje ploeteren? Hoeveel geld kost dit uitstelgedrag je? Hoeveel levert het je op als je weer lekker in je vel komt te zitten?

Ik wil jou dolgraag helpen om je het lijf terug te geven waar je weer lekker in voelt, zodat je je weer kunt richten op de dingen die echt belangrijk zijn, zoals plezier maken met familie en vrienden. Creatief zijn in je werk en die uitgeruste, geduldige moeder die echt aandacht kan geven aan haar kinderen.

Ik heb in 2019 een missie in het leven en dat is om moeders keuzes te laten maken waarvan ze echt gelukkig worden. Omdat als moeders gelukkig zijn, de kinderen ook gelukkig zijn. Doe je mee?

Wie is Claudy Truschel

In het eerste jaar dat ik moeder was heb ik de grote fout gemaakt dat ik niet goed voor mezelf heb gezorgd. Ik was echt aan het overleven en dat is niet fijn. Slecht slapen, weinig energie, dreigende burnout. Ik kon niet genieten van mijn gezin, mijn werk als fysiotherapeut en mijn relatie. Na een paniek aanval op de camping in de tent was de druppel, mijn leven moest anders en dat heb ik gedaan. Ik ben nu aan het leven en geniet van  mijn werk, mijn kinderen en mijn man.  Als ik het kan dan kunnen jij dat ook. Ik leer het je graag in het optima mama netwerk.

hands-2847508_1920