melissa-askew-642466-unsplash

Als ik mijn doelen in 2019 wil gaan halen dan heb ik echt een stok achter de deur nodig

Wil jij in 2019 eindelijk het niet alleen bij voornemens houden maar ook echt je doelen gaan halen?
Weet je van jezelf dat je een stok achter de deur nodig hebt omdat het anders niet lukt?
Wil je je weer lekker in je lijf voelen?
Wil je nu echt afscheid nemen van die zwangerschapskilo’s?
Wil je weer 5 km rennen?

Femvital wil je graag helpen. Zij weet als geen ander hoe moeilijk het is om alles in je eentje je te doen. Daarom heeft zij een uniek netwerk opgericht, waarin we elkaar gaan helpen om niet alleen de doelen te bepalen, maar we helpen elkaar ook op weg door elkaar een spiegel voor te houden en te bedenken welke stappen jij nodig hebt om je doelen te bereiken. Samen zorgen we ervoor dat jij in actie blijft en de focus behoudt.

Wat kun je verwachten als je lid wordt van het optima mama netwerk?

Een half jaar lang, kun je elke 6 weken deelnemen aan live bijeenkomst, de optima mama rond de keukentafel bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten vieren we onze successen en inspireren we elkaar om in actie te komen. Door ervaringen te delen, ga je vaak met nieuwe inzichten naar huis en daardoor blijf je in de actie modus.

6 maanden lang krijg je elke maand een nieuwe trainingsvideo, waarin we vooral de buikspieren trainen. Na elke nieuwe video is er een online of offline bijeenkomst waarin we de oefeningen doornemen en jij vragen kunt stellen zodat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert.

6 maanden lang is er elke maand is er een online masterclass met een nieuw onderwerp dat je helpt om je doelen te halen. In januari gaan we het bijvoorbeeld over energie hebben.  De opnames van de masterclass kun je terug vinden in het netwerk.  Daarnaast krijg je elke maandag een korte video opdracht om die week bij stil te staan.

Daarnaast wordt je ook lid van een online optima mamma community. Het is een beetje vergelijkbaar met een facebook groep. Alleen wordt je niet afgeleid door allerlei andere berichten. Dit zorgt ervoor dat je gefocust blijft. Je kunt hier contact maken met alle andere optima mama leden, je kunt hier al je vragen stellen en je vind hier allerlei informatie en trainingsvideo’s terug. Lekker alle informatie bij elkaar.

Bonus 1: Als bonus ga ik je helpen om waar fit te worden. Ons ultieme doel is de 5 km rennen tijdens de vestingloop. Ik ga een clinic organiseren waarin je ik je leer hoe je op de juiste manier moet hardlopen, je krijgt een trainingsschema en natuurlijk een leuk hardloop t-shirt.

Bonus 2: Schrijf je je voor 28 december in voor het netwerk dan krijg je van mij 3 1-op-1 coachingsgesprekken van mij gratis erbij.

Belangrijke data

20 januari: Optima mama rond de keukentafel: bepaal je doelen voor 2019

21 janari: online masterclass: Energie waar haal ik die vandaan?

17 februari: Hardloopclinic: op weg naar de 5 km Vestingloop

18 februari: online masterclass: Het belang van ademhaling

24 februari: Optima mama rond de keukentafel

25 maart: Online masterclass*

7 april: Rond de keukentafel

15 april: Online masterclass*

13 mei:  Online masterclass*

19 mei: Rond de keukentafel

26 mei: Vestingloop

17 juni: Online masterclass*

30 juni: Rond de keukentafel

*onderwerpen worden bepaald naar aanleiding van de vragen van de deelnemers

Praktische informatie en aanmelden

Wil jij lid worden van het netwerk? Of heb je nog vragen? Stuur me dan een mail met je telefoonnummer. Je kunt me bereiken op: claudy@femvital.nl Ik neem dan contact met je op voor het maken van een afspraak, zodat we vrijblijvend kunnen onderzoeken of dit programma nu het beste is voor jou.

De eerste bijeenkomst is op 20 januari, van 10.30 tot 13.00 uur

Een lidmaatschap van een half jaar kost 199 euro

Garantie

Ben je om wat voor reden dan ook niet tevreden over het programma? Geen nood. Trek aan de bel en we gaan samen op zoek naar een oplossing. Daar komen we altijd uit en natuurlijk krijg je dan (een deel van) het geld terug.

hands-2847508_1920