Optima mama programma

Hallo drukke ambitieuze moeder baal jij ook zo van je slappe vermoeide lijf?  Wil jij:

 • Wil jij weer gewoon in  je bikini over het strand lopen?
 • Lekker springen met je kind op een trampoline?
 • Dat leuke strakke jurkje aan waar je voor je zwangerschap zo aantrekkelijk in voelde?
 • Dat sporten weer gewoon een onderdeel is van je leven is?
 • Genoeg energie hebben om leuke dingen te doen voor je jezelf en met je gezin?
 • En energie hebben voor die leuke baan die je intellectueel voldoende uitdaging geeft?
 • Dat je man je niet alleen als moeder ziet maar ook als een aantrekkelijke vrouw?
 • In jouw eigen tempo werken aan dat aantrekkelijke en energieke lijf?
 • Aansluiten bij een groep gelijkgestemde vrouwen?
 • graag een stok achter de deur?

Herkenbaar? Na de zwangerschap blijf je achter met een slappe buik en/of ongewild urineverlies. Je lijf voelt niet meer vertrouwd en dat maakt ze onzeker. Je durft niet meer te sporten omdat je bang bent dat het allemaal verergert. Daarnaast heb je helemaal geen tijd om te sporten omdat je het zo druk hebt. Heel frustrerend! Je bent opzoek naar kennis en structuur. Een stappenplan dat haalbaar is in jou drukke leven. Kleine acties waarmee jij aan de slag kan om je weer sterk, fit en aantrekkelijk te voelen.

Het optima mama programma is mijn programma om jou te helpen dat lijf te krijgen waar je blij van wordt.

Ben jij op zoek naar:

 • een verantwoord trainings -en coachingsprogramma dat is afgestemd op jou drukke leven?
 • Kennis en structuur die jou helpen weer een sterk en fit lichaam te krijgen zodat je je weer aantrekkelijk voelt?
 • Focus waarmee je tijd bespaart?
 • Meer zelfvertrouwen en een betere mindset krijgt?
 • Ondersteuning en support van mij en andere deelnemers in de community?

Dan is het optima mama programma iets voor jou.

Hoe gaan we dit aan pakken?

We gaan er de tijd voor nemen. Je bent 9 maanden zwanger geweest misschien wel meerdere malen. Dit heeft een grote impact gehad op je lijf maar ook op je leven. Daarom nemen we ook 9 maanden de tijd om je lijf te herstellen en sterker te maken. Misschien heb je al ondervonden dat het heel erg moeilijk is om voornemens om te zetten in doelen en deze ook nog eens te halen. Dit komt omdat je vaak onrealistische doelen hebt die je ook nog in een te korte tijd wilt realiseren.  In dit programma ga je alleen aan de slag met doelen die haalbaar zijn en die je gaat halen.

Je krijgt van mij een online coachings- en beweegprogramma in de vorm van video’s. De bedoeling is dat je dagelijks gaat trainen minimaal 10 min tot maximaal 20 minuten. Gericht op kracht, conditie en lenigheid. Naast dit beweegprogramma krijg je toegang tot de optima mama academie hierin vind je diverse cursussen op het gebied van mindset, gezond eten, je veranderde lijf, de drukte in je hoofd, energie. Tijdens de live werkdagen bepaal met welke onderwerpen je aan de slag gaat. Ik en de groep gaan jou helpen om het vol te houden.

Waaruit bestaat het programma?

 • Het optima mama 9 maanden programma met online en offline elementen
 • Je krijgt toegang tot de besloten online groep van de optima mama academie powered by Mighty Networks . In deze besloten groep kun je je vragen stellen, je successen vieren. De sfeer is positief en we helpen elkaar.
 • Je bent een jaar lang lid van de optima mama academie, hierin vind je allerlei cursussen en trainingsvideo’s waarmee je aan de slag kunt. Je bepaalt zelf de volgorde en het tempo.
 • Elke 2 weken is er een online vragenuur (via zoom) voor de groep waarin je mij vragen kunt stellen. Kun je een keertje niet meedoen dan is dat geen probleem want elk vragenuur wordt opgenomen zodat je er later naar kunt luisteren.
 • Drie maal per jaar is er een live werkdag incl. lunch. Elkaar persoonlijk ontmoeten en samen aan de slag gaan versterkt het contact en is gewoon erg gezellig! Bij jouw investering zitten 3 live werkdagen.
 • Wil je meer individuele coaching kies dan voor de plus versie van het Optima mama programma dan krijg namelijk ook een individuele startsessie van een halve dag met mij, inclusief lunch en 9 individuele coachingsgesprekken van elk 30 minuten.

Wat is de investering ?

In de basic versie krijg je een 9 maanden toegang tot de optima mama academie, je bent 9 maanden lang lid van een besloten community, je kan 2 wekelijks deelnemen aan het vragenuurtje en je bent welkom op 3 live werkdagen met de groep.  De kosten hiervan zijn €999,- (betalen in termijnen is mogelijk)

Ken je jezelf en weet je dat je met 1 op 1 coaching meer resultaat gaat behalen kies dan voor de plus variant. In deze variant krijg dezelfde dingen als in de basic plus een individuele startsessie van een halve dag inclusief lunch en 9 individuele coachingsgesprekken van een half uur. De kosten van deze variant zijn €1599,- (betalen in termijnen is mogelijk)

 

 

Wie is Claudy ?

Ik ben moeder van drie kids, mijn eerste zwangerschap was van een tweeling en ik had een enorme buik. Na de bevalling bleef ik achter met een forse diastase en urine verlies en heel erg weinig tijd voor mezelf. Ik ben geloof ik pas na een jaar na de kapper geweest. Niet goed voor mezelf zorgen heb ik dus ook gedaan.

Ik heb jaren als fysiotherapeut gewerkt en heb gezien hoe moeilijk het is om elke dag te oefenen en dit ook vol te houden. Wilskracht en discipline is niet genoeg.  Zeker niet in de levensfase waarin je kleine kinderen hebt. Dan kom je bijna niet aan jezelf toe. Het is gewoon heel erg moeilijk om tijd vrij te maken voor jezelf. Dan heb je dus naast wilskracht en discipline en systeem nodig dat werkt. En dat heb ik voor jou gemaakt.

 

 

Heb je vragen?

Vragen staat vrij. Mail me: claudy@femvital.nl

Wat zeggen je voorgangers

Ik had nooit gedacht dat ik een derde kindje zou krijgen. Na de bevalling van mijn 2e kindje bleef ik klachten houden. Met de tips en trainingsadviezen van Claudy ben ik weer klachtenvrij en inmiddels bevallen mijn derde kind een prachtige zoon. Mijn geluk kan niet op.

Carla

Al na 3 sessies merkte ik dat mijn buikspieren en benen sterker zijn en mijn conditie is verbeterd. Claudy heeft mij geholpen om mijn doelen zo te formuleren dat ik echt aan de slag ben gegaan en het vol hou. Ze kijkt samen met jou hoe je het beste je training momenten kan kiezen. Zodat ik mij niet meer schuldig voel.

Anne Duijs 

Na de bevalling van mijn 2e kindje had kon ik door mijn diastase niet meer op een normale manier bewegen. Spelen met mijn kinderen op de grond wat ik het liefste doe dat kon ik tot mijn grote verdriet niet. De enige optie voor mij was opereren maar dat wilde ik echt niet. Gelukkig stuurde mijn verloskundige me door naar Claudy. Na een half jaar kon ik alles weer. Ik heb het zelfs aangedurfd om nogmaals zwanger te worden en ik ben inmiddels bevallen en mijn diastase is al bijna hersteld.

Frederique  

Na 3 maanden trainen voel ik echt effect, ik ben niet meer buiten adem als ik achter mijn kinderen aan ren.

Tamara 

Veel gestelde vragen.

Kun je garanderen dat ik alles krijg wat je belooft?

Nee. Je krijgt wel de tools, tips en liefdevolle support, maar jij bent degene die er alles uit gaat halen. Niet alleen tijdens deze 9 maanden, maar ook daarna. Je leert een hele ander manier van leven waar je de rest van je leven profijt van hebt

Hoeveel tijd ga ik investeren?

Hou rekening met anderhalf uur per week. Dit is verdeeld over meerdere dagen zodat het per dag niet zoveel tijd gaat kosten. Realiseer je dat het resultaat beter is als je er meer tijd in steekt. Maar dat is natuurlijk aan jou.

Anderhalf uur tijd per week? Zoveel tijd heb ik niet!

Precies. Dat is het hele punt. Je hebt nooit tijd gehad om op deze manier te focussen op je leven en dat ga je ook nooit krijgen als je dingen niet veranderd. Met Blij met je lijf creëer je ruimte voor jezelf, elke week.

Kan ik in termijnen betalen?      

Ja je kunt in drie termijnen betalen.

Is dit programma alleen geschikt voor pas bevallen moeders?

Nee, dit programma is voor geschikt voor alle moeders, ook moeders die al lang geleden bevallen zijn maar nog steeds klachten hebben die gerelateerd zijn aan de zwangerschap

Wanneer kan ik starten?

Je kunt op elk moment starten met  het programma.

ik heb het veel te druk, is het dan wel geschikt voor mij?

We zijn allemaal druk, ik snap dat heel goed. Juist door te focussen en haalbare doelen te stellen en kleine stapjes te nemen zul je merken dat het helemaal niet zoveel tijd kost om weer fit te worden. Meedoen aan het programma levert je tijd op.

Ik zie er tegenop om geld in mezelf te investeren?

Veel vrouwen vinden het moeilijk om in zichzelf te investeren. Schuldgevoelens komen omhoog. Twijfels omdat je van te voren niet weet welke resultaten je gaat halen. Toch is een financiële investering de beste manier om ervoor te zorgen dat je stappen gaat zetten. Je wilt resultaat zien. Dit is wat ik zelf ook steeds ervaar, ik investeer veel geld in mijn eigen groei. Het maakt mij een betere moeder. Mijn vraag is aan jou is: Wat levert het je op als jij je weer fit voelt, sterk bent en vol zelfvertrouwen in het leven staat? Heb jij voldoende vertrouwen dat het jou gaat lukken? Ik wel.

Ik heb behoefte aan wat meer persoonlijke ondersteuning kan dat?

Ja, in de Plus versie krijg je persoonlijke aandacht. Ik help je door de moeilijke momenten heen. Help je met de juiste keuzes maken of kijk persoonlijk of je de oefeningen wel goed uitvoert.

Wordt het vergoed door de zorgverzekeraar?

Nee, dit traject wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Misschien is je werkgever bereid om een deel te vergoeden en heb je eigen bedrijf dan kun je deze kosten aftrekken van de belastingdienst.

Ik heb interesse, maar ik ben nog niet helemaal zeker?

Stuur mij een mailtje om je aan te melden dan neem ik contact met je op en dan kun je starten. claudy@femvital.nl