Samen trainen is veel leuker!

Wat kun je verwachten?

professionele begeleiding

De les wordt gegeven door een Claudy, zij is medical fitness instructor, fysiotherapeut (np) en ervaren moeder.

Ontspanning en plezier

Zijn de belangrijkste elementen om je batterij weer op te laden en stress te ontladen.

Conditie en krachttraining

zijn belangrijk om de om je weer fit en vitaal te voelen. Tijdens de lessen is er extra aandacht voor het juist aanspannen van je buik- en bekkenbodemspie-ren.

Kleine groepen

We trainen met maximaal 12 vrouwen. Hierdoor is er voldoende aandacht voor iedereen. Dit zorgt ervoor dat je kunt rekening op veel persoonlijke aandacht

Wat vinden anderen

Samen trainen is veel leuker! Femmefit Bootcamp is meer dan alleen maar een sporten. Ontmoet je medesportsters in ons virtuele Femvital club huis. Daar helpen we elkaar om het sporten vol te houden, door 30 dagen fit challenges, workshops en interessante gesprekken. Femvital vindt het belangrijk dat iedereen op zijn eigen  niveau kan meedoen.

Na de bevalling vond ik het best spannend om weer te beginnen met sporten. Claudy heeft er zelfs voor gezorgd dat ik sporten echt leuk vind!
Charlotte
Elke zondag sta ik met plezier vroeg op om even een momentje voor mezelf te hebben. Lekker fanatiek sporten en even bijkletsen met de andere moeders
Eveline
Tijdens mijn eerste zwangerschap ben ik begonnen bij Claudy.
Inmiddels is nummer 3 al geboren. Claudy heeft er voor gezorgd dat ik energiek ben gebleven tijdens deze hele periode van mijn leven.
Caroline

Doe een keertje gratis mee

Wil je ervaren of Femfit bootcamp ook iets is voor jou? Meld je dan aan voor een gratis proefles