Samen trainen is veel leuker!

Wat kun je verwachten?

professionele begeleiding

De les wordt gegeven door een Claudy, zij is medical fitness instructor, fysiotherapeut (np) en ervaren moeder.

Ontspanning en plezier

Zijn de belangrijkste elementen om je batterij weer op te laden en stress te ontladen.

Conditie en krachttraining

zijn belangrijk om de om je weer fit en vitaal te voelen. Tijdens de lessen is er extra aandacht voor het juist aanspannen van je buik- en bekkenbodemspie-ren.

Kleine groepen

We trainen met maximaal 12 vrouwen. Hierdoor is er voldoende aandacht voor iedereen. Dit zorgt ervoor dat je kunt rekening op veel persoonlijke aandacht

Wat vinden anderen

Samen trainen is veel leuker! Femmefit Bootcamp is meer dan alleen maar een sporten. Ontmoet je medesportsters in ons virtuele Femvital club huis. Daar helpen we elkaar om het sporten vol te houden, door 30 dagen fit challenges, workshops en interessante gesprekken. Femvital vindt het belangrijk dat iedereen op zijn eigen  niveau kan meedoen.

De woensdagochtend is heilig voor mij! Ik krijg zoveel energie van het trainen met andere leuke inspirerende vrouwen. Tijdens de koffie na het trainen is ook nog tijd om de dagelijkse beslommeringen te bespreken.
Charlotte
Het is heel prettig om bij iemand te trainen die rekening houdt met mijn lichaam. Als ik rugklachten heb dan kan ik toch blijven sporten
Eveline
Tijdens mijn eerste zwangerschap ben ik begonnen bij Claudy.
Inmiddels is nummer 3 al geboren. Claudy heeft er voor gezorgd dat ik energiek ben gebleven tijdens deze hele periode van mijn leven.
Caroline

Doe een keertje gratis mee

Wil je ervaren of Femfit bootcamp ook iets is voor jou? Meld je dan aan voor een gratis proefles