IMG_4135

Femmefit bootcamp

Je hebt een kinderen, een baan, een huishouden, een man en natuurlijk vrienden. Iedereen verdient aandacht en die geef je ook. Maar wat tijd voor jezelf dat is lastig. Sporten komt er al helemaal niet van. Met als gevolg dat je moe en uitgeput op de bank ligt. Je wilt weer in beweging komen maar je hebt nog niet gevonden wat bij je past.

Herken je dit?

Je wilt graag weer in beweging komen maar je durft niet omdat je bang bent dat je het niet bij kunt benen.

Je weet niet goed hoe je de probleem zones moet trainen. Welke oefeningen mag ik nu wel en welke niet.

Je voelt je eenzaam je mist sociale contacten.

Springen dat durf ik niet stel je voor dat ik in mijn broek pies.

Femmefit is de manier voor moeders om weer fit te worden!

Met femmefit van Femvital kun je lekker sporten op je eigen niveau. Je wordt begeleid door een fysiotherapeut die gespecialiseerd is in het trainen van vrouwen. Ze weet precies welke oefeningen goed voor je zijn.  Zo werk je stap voor stap aan een gezond, fit en energiek lichaam.

Vind je het leuk om met andere mama’s je in het zweet te werken, te rennen, je spieren te versterken en fit te blijven. Meld je dan aan voor een gratis proefles

Belangrijke info

Locaties

De groepslessen in de prachtige natuur rondom de ijzeren man en de Vughtse Heide. Ik werk in groepen tot maximaal 15 personen zodat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen. Heb je klachten of lukken sommige oefeningen niet dan krijg je een alternatieve oefening.

 

“Ik weet hoe genant het is om tijdens het sporten urine te verliezen ik heb het ook meegemaakt. Door veel mijn bekkenbodem te trainen kan ik nu 10 km rennen zonder urineverlies. Dit is voor jou ook mogelijk als meedoet met mijn programma”.

– Claudy Truschel, Femvital