Toen ik in 2007 zwanger werd van een tweeling stond mijn wereld op zijn kop. We kregen er niet één maar twee kindjes bij! Heel bijzonder, maar het betekende ook dat ik tijdens de zwangerschap rekening moest houden met mijn snel dikker wordende buik en alle ongemakken die er bij horen. Heel anders dan ik me had voorgesteld! Na de bevalling was er ook geen tijd om bij te komen en moest ik hard aan de bak om twee kindjes te verzorgen.

Weinig tijd voor mezelf

Ik nam echt te weinig tijd voor mezelf en ik ging maar door, negeerde alle alarmsignalen en raakte daardoor uitgeput .Ik kon niet genieten van mijn prachtige dochters! Sporten, daar kwam ik al helemaal niet meer aan toe. Ik realiseerde me dat dit niet de weg was… Inmiddels ben ik moeder van 3 en kan ik weer rennen en springen, maar dit is niet vanzelfsprekend gegaan. In het begin had ik last van urineverlies tijdens het sporten, heel gênant. Door mijn bekkenbodem te trainen en te luisteren naar mijn lichaam heb ik daar nu geen last meer van en kan ik weer zonder problemen sporten. Het afgelopen jaar heb ik voor het eerst 10 km gerend!

Fysiotherapeut

Met mijn achtergrond  fysiotherapeut en gezondheidswetenschapper ben ik op zoek gegaan naar de oplossing voor al deze problemen. En die heb ik gevonden! Het is mij gelukt om weer 10 km te rennen zonder urineverlies en mijn diastase is verdwenen. Met mijn ervaring en kennis die ik heb opgedaan de afgelopen jaren heb ik een stappenplan ontwikkeld die jou na je bevalling helpt om je oude lijf terug te krijgen. Profiteer van mijn ervaring en  kennis en kom in actie.

Voor jou

Ben je benieuwd of ik jou ook kan helpen neem dan contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. Bel me op 06-11340246