Als expert op het gebied van vrouwen gezondheid, heb ik mijn passie en ervaring gewijd aan het begeleiden en ondersteunen van vrouwen in verschillende fasen van hun leven. In de tijd dat ik als fysiotherapeut heb gewerkt, heb ik veel vrouwen begeleid met borstkanker. Waarbij ik ze niet alleen fysieke ondersteuning heb geboden, maar ook de emotioneel en mentaal heb begeleid.

Gedurende vele jaren heb ik perinatale trainingen gegeven, waardoor ik een diepgaand inzicht heb gekregen in de unieke behoeften van vrouwen tijdens en na de zwangerschap. Deze fase heeft een belangrijke invloed op de fysieke gesteldheid voor de rest van het leven van vrouw.

Mijn werk in het ziekenhuis heeft mij waardevolle ervaring opgeleverd in het begeleiden van mensen naar actiever leven. Gaan sporten na een hartinfarct is niet zo vanzelfsprekend. De angst om weer te gaan bewegen is vaak groot.

Als moeder van een tweeling, 2 meiden van 16 en zoon van 12, begrijp ik de uitdagingen van het jongleren met gezin en carrière maar al te goed. Nu ik midden in de overgang zit en een gezonde leefstijl essentieel is om gezond oud te worden. Ben ik mijn gaan specialiseren als leefstijlcoach.

Mijn focus ligt op gedragsverandering, stressvermindering en het vinden van balans in het leven. In beweging en gezond eten zijn essentieel om dit te bereiken. Ik ben hier om jou te ondersteunen op jouw reis naar een gezonder, gelukkiger en gebalanceerd leven.